Participarea echipei Liceului pentru Deficienți de Vedere Cluj la campionatul de înot “Wales Disability Long Course International Championship” din Å¢ara Galilor

Publicat de WebmasterLSDV în: 2009-12-17

Echipa "Hope" a participat în perioada 11 12 decembrie 2009 la campionatul de înot “Wales Disability Long Course International Championship” din Swansea, Å¢ara Galilor.

La acest campionat de înot au concurat peste 100 de înotători din următoarele 6 țări: Anglia, Irlanda, Å¢ara Galilor, Scoția, Italia și România.

Echipa Liceului pentru Deficienți de Vedere Cluj formată din 3 elevi, a obținut 2 medalii de argint și 2 medalii de bronz, după cum urmează:

  1. Ciorap Naomi două medalii de bronz la proba de 100 de metri bras și 100 de metri spate;
  2. Ciorap Samuel o medalie de argint la proba de 50 de metri liber;
  3. Prundaru Petre o medalie de argint la proba de 100 de metri liber.

ÃŽn condițiile în care, în cadrul acestei competiții, elevii clujeni au concurat cu unele dintre cele mai bune echipe naționale de profil, cu cei mai buni atleți paralimpici, performanțele acestora sunt cu atât mai meritorii. "A fost cel mai greu concurs", declară doamna profesoară Emeșe Maniu, antrenorul principal al echipei.

ÃŽi felicităm pentru seria performanțelor obținute în cursul anului 2009, le dorim succese în continuare și medalii de aur la Jocurile Paralimpice de la Londra din 2012.

Mulțumim doamnei Sally Wood Lamont, director general al Centrului Lamont, pentru susținerea permanentă a echipei de înot "Hope".