Participarea echipei Liceului pentru Deficienți de Vedere la turneul internațional de torball, Elveția

Publicat de WebmasterLSDV în: 2011-05-25

Echipa de torball "LDV" de la Liceul pentru Deficienți de Vedere Cluj a participat sâmbătă, 21 mai 2011, la cea de a 16-a ediție a Turneului Internațional de Torball Junior, competiție ce a avut loc la Zollikofen, Berna, Elveția. La această competiție au participat 12 echipe de tineri sportivi, nevăzători și slab văzători, din țări precum Elveția, Germania, Austria, Italia și România.
Liceul pentru Deficienți de Vedere Cluj a participat la această competiție sportivă cu o echipă formată din elevii Marta Gligor Horațiu, Fetti Gavrilă, Tărtău Daniel și Erli Laurențiu, antrenată de profesorii Tiberiu Furda și Călin Vădan, reușind ca la finalul turneului să se claseze pe locul al treilea.
„Această nouă reușită a elevilor cu deficiențe de vedere ne bucură cu atât mai mult cu cât ea vine să completeze o lungă listă de performanțe sportive deosebite reușite de copiii nevăzători sau slab văzători în cadrul a numeroase competiții naționale sau internaționale de înot, torball sau șah. ÃŽi felicit pentru toate aceste performanțe atât pe acești copii extrem de ambițioși cât și pe directorii, profesorii, antrenorii, kinetoterapeuții și toate celelalte persoane care au concurat la pregătirea micilor sportivi și la crearea cadrului optim de manifestare a acestora” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.