Festivalul Cultural MIRAJE, ediția a IV-a

Publicat de WebmasterLSDV în: 2011-06-13

Liceul pentru Deficienți de Vedere, Cluj-Napoca, în colaborare cu Organizația Lions Club Genesis și Fundația Comunitară Cluj, organizează cea de a IV a ediție a Festivalului Cultural Miraje.

Festivalul are loc în perioada 14 15 iunie 2011 la Casa de Cultură a Studenților, Cluj Napoca, începând cu orele 18:00 și are ca scop integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilități, prin intermediul teatrului, muzicii și dansului. Intrarea este gratuită.

ÃŽn cei trei ani de existență, scena mirajelor a devenit recunoscută prin faptul că găzduiește spectacole variate, interpretate atât de tineri cu diverse dizabilități, cât și de amatori sau profesioniști din domeniul artei, promovând astfel egalitatea de șanse.

Evenimentul de anul acesta aduce în scenă echipe de teatru și dans, peste 150 de tineri talentați din Cluj și din alte județe ale țării.

La acest spectacol impresionant, unde talentul nu cunoaște limite, participă și Compania de Teatru „Viceversa”, câștigătoare a marelui premiu al Festivalului de Artă dramatică „Radu Stanca” 2011, precum și cunoscuta interpretă de muzică folk Magda Puskas, care va susține un minunat recital.

Festivalul Cultural Miraje 2011 a pregatit pentru această ediție, pe lângă cele 11 spectacole inedite, și un concurs foto pentru pasionați, cu tema: Cel mai frumos Miraj! Astfel, cea mai bună fotografie din cadrul festivalului va fi premiată și publicată în presa locală.