Proiectul Open-up la final

Publicat de WebmasterLSDV în: 2011-06-27

Din păcate, odată cu sfârșitul anului școlar, a sosit timpul să ne despărțim și de cele 2 voluntare europene care au activat în cadrul proiectului Open-up.

Pe tot parcursul proiectului voluntarele s-au implicat, alături de profesori în cadrul orelor de sport, de educație plastică, de limbi,de deprinderi cotidiene pentru copiii cu dizabilități multiple. Au organizat activități de orientare și mobilitate,excursii, jocuri cu elevii din cadrul grădiniței,activități de gătit, dans,conversație în limba spaniolă și au ajutat la realizarea multor materiale tactile pentru nevăzători. De asemenea voluntarele au organizat activități specifice cu diverese ocazii precum:prezentări culturale ale Spaniei și Danemarcei, expoziție de steaguri de Ziua Europei, pictură pe față de 1 Iunie,însoțirea elevilor în cadrul săptămânii Educației Non Formale, cățărat, activități de explorare a tuturor celor 5 simțuri.

O parte dintre activități au fost surprinse și în broșura de diseminare a proiectului pe care o puteți descărca de aici.

Cathrine Baastrup din Danemarca și Marta Gonzalez din Spania se despart de noi cu sentimentul că, în aceste luni frumoase, au împărtășit multe experiențe frumoase alături de elevii noștri.

Le mulțumim și le mai așteptăm pe la noi!