Comunicat de presă - Concert Caritabil Ricardo Caria

Publicat de WebmasterLSDV în: 2013-04-02

Ricardo Caria Entertainment SRL are plăcerea de a vă anunța că în ziua de 6 aprilie 2013, la ora 19:00, la Casa Universitarilor din Cluj-Napoca, va organiza încă un concert din Turneul Național “CÂNTÂNDU-MI VISUL” ale artistului Luso-Roman Ricardo Caria.
Cum este deja știut de public, în general, fiecare concert organizat de Ricardo Caria Entertainment are un scop caritabil. Acest spectacol își propune să ajute financiar Asociația Nevăzătorilor din România, contribuind cu fonduri adunate din bilete și din sponsorizări locale, pentru a sprijini un caz concret din judetul Cluj-Napoca.
Se vor strânge fonduri pentru a achiziționa o imprimantă Braille pentru Liceul Special pentru Deficienți de Vedere.
Concertul va avea susținerea instrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad, oferind toată experiența sa în domeniu, pentru a crea o atmosferă de excepție.
De menționat faptul că IOAN MAN (X Factor), MARIA ALEXIEVICI ÅžI VLAD GLIGA (Vocea României) și ADRIAN PIPER (EUROVISION) vor fi invitați speciali în acest concert.
Spectacolul cuprinde mai multe variante artistice cum sunt dans sportiv, dans modern cu trupa Boemdance, teatru de improvizație, gimnastică ritmică.
Vă așteptăm cu drag pe toți cei din mass-media și vă invităm să mediatizați demersul nostru în televiziuni, publicații, ziare, radiouri, bloguri etc. Fiecare participant este extrem de important pentru noi, deoarece contribuția fiecăruia este utilă demersului nostru.
Cu stimă,
Ricardo Caria
Bilete: preț redus - 15 lei pentru elevi, studenti si pensionari
preț întreg - 25 lei
Biletele se gasesc la Liceul Special pentru Deficienti de Vedere Cluj-Napoca si la Casa Universitarilor cu 2 ore inainte de spectacol.