A VENIT MOÅž CRÄ‚CIUN ÅžI LA ELEVII LICEULUI SPECIAL PENTRU DEFICIENÅ¢I DE VEDERE CLUJ-NAPOCA

Publicat de WebmasterLSDV în: 2013-12-16

La inițiativa președintelui Asociației „Clujul Pedalează”, domnul Kertesz Levente, în noaptea magică de 8 decembrie 2013, 138 de ciclomoși Crăciun au făcut ocolul pământului pe bicicletă și, din Laponia, au ajuns și la elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca. Curtea instituției noastre a fost plină de „Moș Crăciunei” și de sunete de colinde. Iar elevii i-au primit cu bucurie făcând un cordon printre care au trecut toți Moșii. Erau uimiți de faptul că moșii tot intrau și erau din ce în ce mai mulți.Bucuria elevilor cu deficiențe de vedere din cadrul instituției noastre a fost foarte mare. Pe fața lor se citea magia, mirarea și încântarea. Au fost foarte emoționați, și, sub emoția momentului, au cântat o serie de colinde tradiționale de Crăciun îndrumați de către profesorii lor dragi Isabela CIORBA; Laura IFRIM, Dorel FARCAÅž, Eugen NICOLAE.

Astfel de evenimente transformă aceste momente magice de sărbătoare în realitate și fac să fie și mai frumos simțite de către elevii noștri. Așa de tare au fost impresionați elevii încât au exclamat „Există Moș Crăciun!”.

Mulțumim domnului președinte Kertesz Levente, tuturor oamenilor care au adus bucuria în casa Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca și tuturor sponsorilor care i-au ajutat pe Moș Crăciunei să aducă pachete elevilor noștri.

Elevii, cadrele didactice și directorul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere urează un Crăciun Fericit tuturor, vă mulțumește foarte mult pentru sprijin și vă urează un an nou plin de bucurii


La mulți ani 2014!


Veteți articolul complet in format pdf