FESTIVITATE DE ACORDARE A PREMIILOR DE EXCELENŢĂ PENTRU ELEVII CLUJENI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI ORGANIZAT DE CLUBUL ROTARY CLUJ-NAPOCA

Publicat de WebmasterLSDV în: 2013-12-16

ÃŽn data de 2 decembrie 2013 a avut loc evenimentul intitulat „Serbările iernii”, organizat de Clubul Rotary Cluj-Napoca, District 2241 România Republica Moldova. Evenimentul a avut ca scop Premierea câștigătorilor concursului „Şcoala Ardeleană și valorile Europene și acordarea Premiilor de excelență pentru elevii clujeni.

ÃŽn cadrul acestui eveniment a fost premiat unul dintre elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca, Krisztian KOVACS, elev premiat cu locul I la disciplina matematică la Concursul Național pentru Elevi cu Deficiențe de Vedere organizat în perioada 18 20 aprilie 2013 de către Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad.

ÃŽn acordurile muzicale ale muzicii feerice, de poveste, ale pianului domnului Bogdan Ota, în magia Sărbătorilor de Crăciun și ale colindelor tradiționale cântate de corul „Icoane” coordonat de domnul Ioan Bocșa și în pași de dans alături de către trupa „T-Dance”, ne-am bucurat alături de elevul nostru ale căror merite și eforturi au fost premiate de către Clubul Rotary Cluj-Napoca. ÃŽmpreună cu el s-au bucurat directorul liceului, doamna Roxana Elena CZIKER, domnul director adjunct Silviu VANDA și diriginta acestuia Simona Crina COSTE.

Dorim să mulțumim pe această cale domnului președinte Ioan Stoian și doamnei profesor Simona Pop pentru inițiativa de a premia și un elev al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca în cadrul galei de premiere a excelenței clujene. Pentru elevii liceului nostru și pentru noi este o onoare ca pe scena Autorium Maximum a Universității Babeș-Bolyia, alături de alți elevi performanți ai Clujului să urce și un elev al instituției noastre. Sperăm să avem din ce în ce mai mulți elevi performanți!

Director
Roxana Elena CZIKER

Vedeti articolul intreg in format pdf