Sărbătoarea Sommerfest

Publicat de WebmasterLSDV în: 2014-07-03

Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord alături de elevii Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca


Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca a fost invitat în data de 27 iunie 2014 la sărbătoarea Sommerfest, organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord din Cluj-Napoca, pentru a promova produsele realizate de către elevii cu deficiențe de vedere și deficiențe senzoriale multiple.

La eveniment au participat doamna Roxana Elena Cziker, director al Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca și Ramona Ionela Mureșan, coordonator atelier de olărit din cadrul aceleiași instituții.

La inițiativa domnului Ludger Thol, președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord, în cadrul sărbătorii Sommerfest, a fost organizată o licitație pentru produsele realizate de elevii cu deficiențe de vedere din cadrul Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca. Produsele scoase la licitație în cadrul evenimentului au fost realizate de elevi din materiale neconvenționale, pictură pe lemn, obiecte și tablouri confecționate din lut. Fondurile strânse în urma acestei licitații vor fi utilizate în sprijinul elevilor cu deficiențe de vedere din cadrul instituției.

Conducerea Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca alături de elevii acestei instituții doresc să mulțumească domnului Ludger Thol, președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord pentru organizarea acestei licitații și tuturor celor care au contribuit la strângerea de fonduri.

Director

Roxana Elena CZIKER