Rezultate selectie dosare - Concurs ocupare post vacant educație tehnologică

Publicat de WebmasterLSDV în: 2018-10-05

Concursul pentru ocuparea postului de educație tehnologică

8 octombrie 2018

   

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere

 

Nr. Crt.

Numele și prenumele

Rezultat

Studii corespunzătoare postului

1.

Mocanu Matei Claudiu

ADMIS

DA

2.

Onacă Aurelia

ADMIS

NU

 

Graficul desfășurării probelor de concurs pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante cu personal didactic cu studii corespunzătoare postului.

 

Proba scrisă va avea loc luni, 8 octombrie 2018, ora 10:00 în sala de ședințe a Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca.

 

Graficul desfășurării probelor de concurs pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante cu personal didactic fără studii corespunzătoare postului.

 

Proba scrisă va avea loc luni, 8 octombrie 2018, ora 10:00 în sala de ședințe a Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca.

Interviul va avea loc luni, 8 octombrie 2018, începând cu ora 14:00 în sala de ședințe a Liceului Special pentru Deficienți de Vedere Cluj-Napoca.

 

            Notă:

            În conformitate cu Art. 103 (3) din OMEN 5485/2017 – Metodologia – cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învăţământul preuniversitar în anul şcolar 2018-2019, personalul didactic calificat, care deține studii corespunzătoare postului (în acest caz, atestat de educație specială), are prioritate în ocuparea posturilor la concursurile organizate la nivelul unității de învățământ.

 
1 fișiere anexate